Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hile Yolu Filmi Konusu

Hile Yolu Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 90 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi henüz belirlenmemiş olan filmdir. Hile Yolu filmi konusu ülkemizdeki gayrimüslimlere ve azınlıklara çeşitli saldırılar düzenleyen bir suç örgütünün hikayesine dayanıyor. Hristiyan bir papaza suikast hazırlığında olan suç örgütünün bir biriminde yer alan Korhan ve Murat bu iş için yetiştirdikleri “kofik” isimli gence güvenip güvenemiyeceklerini araştırıken, suç örgütü liderinin harddiskinin bir örgüt üyesi tarafından çalınması planları bozuyor. Korhan ve Murat hardiskin peşine düşüyor. Film Hrant Dink’in öldürülmesinden önceki dönemi anlatıyor.
 

Hile Yolu Filmi Fragmanı İzle


  

Hile Yolu filmi yönetmeni Ersin Kana, senaristi Ersin Kana, başlıca oyuncuları Ozan Bilen, Serkan Yakan, Halil ibrahim Aras, Özgül Koçar, Mazlum Kiper, Ersin Umut Güler, Yeşim Dalgıçer, Beril Şenvarol, Ali Savaşçı’dir. Hile Yolu filmi 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de 6 – 12 Ekim 2012 tarihlerinde gösterilecek. Hile Yolu filmi vizyon tarihi henüz belirlenmemiştir.

Hiç yorum yok: