Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Evdeki Yabancılar Filmi Konusu

Evdeki Yabancılar Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 92 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi henüz belirlenmemiş olan filmdir. Evdeki Yabancılar filmi konusu Yunanistan’da yaşayan ve yıllar önce Egenin doğu kıyısından göç etmek zorunda kalan 85’ine merdiven dayamış Agipa’nın yurdunu ve yaşadığı evi arama çabalarına dayanıyor. Agipa yıllar önce bırakmak zorunda kaldığı evini bulmak için torunu Elpida’yıda alarak yollara düşer. Sonuçta günümüzde Yaşar isminde bir gencin kaldığı evini bulur. Ancak sonuçta ortaya eski ve yeni ev sahibinin farklı hayalleri çıkar.
 

Evdeki Yabancılar Filmi Fragmanı İzle


 

Evdeki Yabancılar filmi yönetmeni Dilek Keser, Ulaş Güneş Kacargil, başlıca oyuncuları Melpo Zarokosta, Romy Vasiliadis, Fatih Al, Ferit Aktuğ, Cem Bender, Gökçe Sezer’dir. Evdeki Yabancılar filmi 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de 6 – 12 Ekim 2012 tarihlerinde gösterilecek. Evdeki Yabancılar filmi vizyon tarihi henüz belirlenmemiştir.

Hiç yorum yok: