Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Derin Düşünce Filmi Konusu

Derin Düşünce Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 88 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi henüz belirlenmemiş olan filmdir. Derin Düşünce filmi konusu ruhsal sıkıntıları olan, sürekli kendini odasına kapatan annesi ve evde hemen hemen hiç bulunmayan sürekli iş gezilerinde olan babası arasında büyümek zorunda kalan küçük Derin’in hikayesine dayanıyor. Kendi kendine büyümeye çalışan Derin bir gün annesini odasında ölü olarak bulduğunda, babası ile yeni bir hayata başlıyor. Film 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’deki gösteriminde sonra çeşitli tepkilere karşılaşmıştır.
 

Derin Düşünce Filmi Fragmanı İzle


 
 

Derin Düşün-ce filmi yönetmeni M. Çağatay Tosun, senaristi M. Çağatay Tosun, başlıca oyuncuları Yaren Aynuz, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Çağrı Şensoy, Mehmet Birkiye’dir. Derin Düşünce filmi 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de 6 – 12 Ekim 2012 tarihlerinde gösterilecek. Derin Düşün-ce filmi vizyon tarihi henüz belirlenmemiştir.

Hiç yorum yok: