Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Çanakkale 1915 Filmi Konusu

Çanakkale 1915 Filmi Konusu

 

2012, Türk yapımı, şavaş, tarih, dram tarzında, 138 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 18 Ekim 2012 olan filmdir. Çanakkale 1915 filmi konusu sürekli savaşlarla boğuşan ve bu nedenle yorgun düşen bir halkın sıkışıp kaldığı ana yurdunu yani Anadoluyu savunmak için verdiği destansı mücadeleye dayanıyor. Genç, yaşlı eli silah tutan herkesin artık kapısına dayanmış mükemmel ordulara karşı vermiş olduğu ölüm kalım savaşı Çanakkale 1915 filminin ana temasını oluşturuyor. Çanakkale 1915 filmi yazmış olduğu birbirinden güzel kitaplarla milyonlarca okurun sevgisini kazanan Turgut Özakman’ınDiriliş” adlı kitabından beyazperdeye uyarlandı.
 

Çanakkale 1915 Fragmanı İzle


 

Çanakkale 1915 filmi yönetmeni Yeşim Sezgin, senaristi Turgut Özakman, başlıca oyuncuları İlker Kızmaz, Şevket Çoruh, Bülent Alkış, Barış Çakmak, Serkan Ercan, Ufuk Bayraktar, Emre Özcan’dır. Çanakkale 1915 filmi vizyon tarihi 18 Ekim 2012’dir. Çanakkale 1915 filmi çekimleri yaklaşık 5 yıllık bir hazırlık sonrasında gerçeklemiş ve çekimleri yaklaşık 3 ay sürmüştür. Filmin çekimleri için yüksek bir bütçe harcanmış ve yazar ve senarist Turgut Özakman’dan tam not almıştır.

Hiç yorum yok: