Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Ispanak Görmek veya Yemek

Rüyada Ispanak Görmek veya Yemek

 

Rüyada ıspanak görmek veya yemek servet edinmeye, çok para kazanmaya ve zenginliğe işaret eder. Rüyada ıspanak görmek sağlığını kaybetmiş kimse için sıhhat bulmaya, ayrıca rüyada ıspanak görmek gam ve kederlenmeye işaret edebilir.

 

Rüyada özelliğini kaybetmiş, bozulmuş ıspanak görmek kederlenmeye, rüyada ıspanak yemek hasta kimse için iyileşmeye delalet edebilir. Rüyada pişmiş ıspanak yediğini görmek para harcamaya işarettir.

 
Rüyada özelliklerini kaybetmemiş, güzel, yeşil ıspanak görmek sağlık ve sıhhate, mutluluğa, zenginliğe ve mala işaret eder. Rüyada ıspanak almak arzu edilen olayların gerçekleşmesine işaret eder.

Rüyada ıspanak pişirmek, rüyada ıspanak yıkadığını görmek, rüyada ıspanak görmek, rüyada ıspanak yemek, rüyada ıspanak böreği görmek, rüyada ıspanak yıkamak, rüyada ıspanak almak.
 

Rüyada ıspanak yediğini görmek hasta insan için şifa bulmaya, maddi konularda sıkıntı yaşayan insan için bu sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder. Rüyada ıspanak yemek murada ermeye işarettir.

Hiç yorum yok: