Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Aşk Yeniden (Hope Springs) Filmi Konusu

Aşk Yeniden (Hope Springs) Filmi Konusu


2012, Amerika Birleşik Devletleri yapımı, romantik komedi ve dram tarzında, 100 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 5 Ekim 2012 olan filmdir. Aşk Yeniden (Hope Springs) filmi konusu 30 yıldır mutlu ve birbirlerine sadakatla bağlı olan Kay Soames ve Arnold Soames evliliklerindeki sıradanlaşmayı gidermek için Hope Springs’de yaşayan ve evlilik terapisi yapan Dr Bernie Feld’i ziyaret etmek için yola çıkmaları ve sonrasında yaşanan olaylara dayanıyor. Aşk Yeniden (Hope Springs) filmi 30 milyon dolar bütçe ile çekilmiş ve şimdiye kadar 65 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.     


Aşk Yeniden (Hope Springs) Filmi Fragmanı İzle


  

Aşk Yeniden (Hope Springs) filmi yönetmeni David Frankel, senaristi Vanessa Taylor, başlıca oyuncuları Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell, Jean Smart, Susan Misner, Marin Ireland, Ben Rappaport, Brett Rice, Daniel Flaherty’dir. Aşk Yeniden (Hope Springs) filmi ilk gösterimi 8 Ağustos 2012 tarihinde ABD’de gerçekleştirilmiştir. Aşk Yeniden (Hope Springs) filmi vizyon tarihi 5 Ekim 2012’dir.

Hiç yorum yok: