Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Saç Kesmek

Rüyada Saç Kesmek



Rüyada saç kesmek, ilim ve hidayete; eğer hac mevsiminde olursa, bazen hac yapmaya da yorumlanır. Rüyada saçınızı kestirdiğinizde görmek, bir para cezası vereceğinizi gösterir. Kesilen saçın önünüze düştüğünü görmek, bir günahtan dolayın mahkemelik olacaksınız demektir. Rüyada kendi saçını kestiğini gören kimse, rütbe ve mertebesinden düşer. Rüyada görülen saç, sahibi için maldır.

 

Rüyada saç kestirmek hayatınızdaki değişim arzunuz ya da yeni bir başlangıcı sembolize eder. Rüyasında saç tıraşı olmak, saçlarını kestirdiğinde, saç tıraşı olduğunu görmek aynı zamanda yeni başlangıç​​, hayatınızdaki istemediğiniz, beğenmediğiniz bir yönünüzü değiştirmek işareti olabilir. Rüyada görülen saç, mala ve ömrün uzun olmasına yorumlanır. Bu yüzden saçlarının uzadığını gören kimsenin, ömrü uzun olur Kafasındaki gür bir saçı başka bir saçla ördüğünü gören kimse, zengin ise malı artar ve ödünç aldığı malla ticarette bulunur. Eğer fakir ise, borçlanır.



Saçının düz veya kıvırcık olduğunu gören kimse, şerefli ve bahtiyar olur. Saçı kıvırcık olmayan kimse, saçının kıvırcık olduğunu görürse, bulunduğu durumdan pişmanlık duyar. Saçının uzun olduğunu ve kendisinin de bundan çok memnun kaldığını görmek, özellikle kadınlar hakkında, güzel ve makbuldür. Çünkü onlar süs için başkalarının bile saçlarını kullanırlar. Saçının çoğaldığını, sakalının uzadığını ve bütün saçlarını örüp başında bazı örükler ettiğini görmek, üzerinde biriken borçları yorumlanır.

Hiç yorum yok: