Rüyada Orgazm Olmak

Rüyada Orgazm Olmak



Rüyada orgazm olmak cinsel, hissi ve genel isteklerinizi bir sonucu olarak ortaya çıkabilir. Kişinin üreme ve neslini devam ettirme içgüdüsünün bir sonucu olarak da bu rüyalar yorumlanabilir. Uykuda orgazm olmak genellikle erkeklerde görülen bir durum olmakla birlikte nadir de olsa kadınlarında başına gelebileceği bir durumdur.


Rüyada cinsellik yaşanabildiği ve sonucunda orgazma ulaşılarak boşalma oluştuğu bilinmektedir. Bu olay sadece erkeğe mahsus olmayıp kadınların da yaşayabildiği bir deneyimdir. İrade dışı, uykuda orgazmlar özellikle erkeklerde çoğunlukla cinsel rüyalarla birlikte gerçekleşir.



Uyku sırasında rahatlama sağlamak ve vücut rahat duruma geçtiği için bilinçaltı dilek ve arzularımız rüya olarak ortaya çıkarlar. Bu rahatlama, çoğunluğun ve özellikle kadınların, uykuda çok daha hızlı boşalmalarına da neden olur.



Bugün uykuda orgazmın esasında cinsel yoksunluk durumlarında doğal bir ihtiyaç giderme yolu olduğuna inanılır. Buna göre, örneğin haftada birkaç kez cinsel birleşmeyle orgazm imkanını bulamayan bir kadının uykusunda yaşadığı orgazm sayısı, yılda ancak birkaç kezlik bir artış göstermiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder