Rüyada Küpe Görmek

Rüyada Küpe Görmek



Rüyada küpe görmek arkadaş ya da sevgili ile ilgili kısmettir. Güzel haberler alacaksınız. Çok ilginç ve güzel bir iş sahibi olabilirsiniz. Kulağında küpe olduğunu gören kimse, güzel ve ahenkli şeyleri dinlemek ister. Veya bizzat böyle yerlerde olup dinler.
 
Eşinin kulağında küpe görmek ticaret yapmaya, kulaklarına küpe taktığını görmek Kur'an'ı güzel okumaya yahut güzellik ve mala, hamile kadının kulağında küpe görmesi oğul evladına; bu küpe altınsa oğlunun hafız olacağına, gümüşse yarı hafız olacağına, incisi bir küpeyse ses sanatçı olacağına, erkek çocuğun kulağında görülen küpe ziynete, genç kızın küpe görmesi evlenmesine, kulağında birçok küpe görmek şeref ve itibarla birlikte ilme, birçok kadının kulağında güzel küpeler görmek Bayındır ülkelere, hoş şehirlere ve buralarda yapılacak karlı ticarete ve hoş geçime delalet eder.



Rüyada küpe görmek, erkek ve kadın için aynı şekilde tabir olunur. Rüyada küpe görmek, küpe yapıldığı madde ile birlikte yorumlanır. Altın küpe, şarkıcılıkla tabir olunur. Kulaklarında gümüş küpeler gören, bütün Kur'an'ı ezberler. Kulağında gümüş küpeler gören kadın hamile ise erkek doğurur. Rüyasında kulağı Küpeli bir kadınla konuştuğunu gören, büyük bir şehirde ticaret yaparak para kazanır.

Rüyada küpe görmek, çeşitli şekillerde tabir olunur. Kulağında küpe olduğunu gören, güzel ses ve müzik aleti dinlemeyi sever. Kulağındaki küpelerin mücevher ile süslü olduğunu ve her birinde birer inci veya inciler bulunduğunu gören, Kuran-ı Kerim'i ezberler veya bir hayır işler, ama tamamlayamaz. Kulaklarında halka olduğunu gören, halk arasında sevilen ve sayılan bir kişi olur. Küpesini değerli bir inci olduğunu gören, Kuran veya dini bilgi eğitim eder.



Bir başka rivayete görünce: Rüyada hanımının kulağında küpe görmek, ticarete işarettir. Rüyada kulaklında incili küpe gören kimse, dünya süslerinden güzellik ve mala ve güzel bir sesle Kur'an ezberlemeye işarettir. Hamile bir kadın rüyada kulağında küpe görse, karnındaki çocuğun erkek olduğuna işarettir. Eğer küpe gümüşten ise, onun çocuğu Kur'an'ın yansını ezberler. Eğer altından olsa Kur'an'ın hepsini ezberler. Eğer küpe incisi olsa, çocuğu şarkı ve türkü söyler. Bekar bir kız küpelerden birini uykuda görse, evlenir.



Erkek çocuğun kulağında görülen küpe, ziynettir. Buluğ çağına girmiş çocuk ve erkeklerin kulağında küpe görülmesi, makbul değildir. Kulağında bazı küpeler olduğunu gören kimse, Kur'an'ı ezberler veya halk içinde şeref ve itibar göreceği bir ilmi tahsil eder. Küpe kadın için kocasına, küpe salkımları onun çocuklarına işarettir.



Bazen de küpe, hayvan otlak yerlerine yahut kadınların ziynet için takındıkları şeyleri yemeye işarettir. Rüyada bir kadının veya bir cariyenin ve kulağında salkımla veya salikimiz küpe olduğunu gören kimse için, hoş bir şehir ve bölgede oluşacak karlı ticarete ve gezinti yerinde bulunan hizmetçilere işarettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder