Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Film Yıldızı, Artisti, Oyuncusu Görmek

Rüyada Film Yıldızı, Artisti, Oyuncusu Görmek



Rüyada film yıldızı görmek mutlu olmanın, huzur ve rahatın habercisi olarak yorumlanabilir. Rüyada film artisti görmek kişinin kendisinin ya da çevresindeki sevdiği insanların kazanç elde etmesine dalalet edebilir.



Rüyada film oyuncusu görmek sevdiğiniz kişi ile mutlu bir birliktelik yaşamaya işaret edebilir. Rüyada kendisini film oyuncusu olarak görmek bazı şeyleri gizlemeye işaret edebilir. Rüyada film aktörü ve aktristi görmek iyiye yorumlanır.

 

Rüyada film yıldızı görmek yapılan işlerde sizi kandırmaya çalışan insanlar olabileceğine işaret edebilir. Rüyada bir film oyuncusu ile konuşmak ve onunla dost olmak, hile ile sizden menfaat temin etmeye çalışan bir kimse ile arkadaş olacağınıza işaret edebilir. Rüyada kendinizi film artisti olarak görmek, haberiniz olmadan hileli bir ise karıştırılmış olduğunuza yorumlanabilir.



rüyada film izlediğini görmek, rüyada film seyretmek, rüyada film yıldızı görmek, rüyada film artisti görmek, rüyada film çevirmek, rüyada film cd si görmek, rüyada film oyuncusu görmek, rüyada film seti görmek

Hiç yorum yok: