Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Lanetli Ruh (Emergo, Apartment 143) Filmi Konusu

Lanetli Ruh (Emergo, Apartment 143) Filmi Konusu


2011, İspanya yapımı, 80 dakikalık, korku, gerilim tarzında, orijinal ismi Apartment 143 olan, ülkemizde 10 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girecek filmdir.  Lanetli Ruh (Emergo, Apartment 143) filmi konusu 143 No’lu Apartmanda geçiyor. Filmde anneleri ölen iki çocuğunu alarak bir apartman dairesine taşınan Alan, taşındıkları dairede kısa zaman sonra farklı yaratıkların olduğunu fark eder. Meydana gelen olaylar sonrasında parapsikologlardan oluşan bir ekip ekibe durumu haber verir. Ekip evde detaylı incelemeler yapmak ve evin tüm köşelerini kaydetmek için çeşitli hazırlıklar yapar ve kızılötesi kameralar, harekete duyarlı detektörler, manyetik alan ölçerler ve ses kaydedicileri ile evde olup biten her şeyi kayda alırlar. Sonuçta kayıtlarda, kimse aramadığı halde çalan telefonlar, gizemli gölgeler, ışık oyunları, uçan nesneler, patlayan ampuller ve daha pek çok gizemli olayla karşılaşırlar.

Lanetli Ruh (Emergo, Apartment 143) Filmi Fragmanı




Paranormal Activity tarzı korku filmlerini sevenlerin izlemekten keyif alacakları tarzda bir film olan Lanetli Ruh (Emergo, Apartment 143) filmi 3 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girecek olan Türk yapımı Dabbe Bir Cin Vakası filmi ile de işlenen konu bakımından benzerlik gösteriyor. Lanetli Ruh (Emergo, Apartment 143) filmi yönetmeni Carles Torrens, senaristi ise Rodrigo Cortés’dir. Filmin orijinal dili İngilizcedir. Emergo filmi başlıca oyuncuları Rick Gonzalez, Fiona Glascott, Gia Mantegna, Francesc Garrido, Kai Lennox, Marcel Barrena, Laura Martuscelli, Fermí Reixach, Michael O'Keefe’dir.

Hiç yorum yok: