Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

İffet Filmi Konusu

İffet Filmi Konusu



1982 yılı, Türk yapımı, dram ve romantik tarzda, 1982 yılında gösterime giren sonrasında büyük ses getiren ve yakın zamanda dizin olarak ekranlara gelen filmdir. İffet filmi konusu annesi ölmüş bir genç kızın bir delikanlıya aşık olması ve sonrasında yaşanan olaylara dayanıyor. İffet babası ve kız kardeşi ile birlikte yaşayan genç ve güzel bir kızdır. Babası Necdet Bey namusuna düşkün, sinirli bir aile babasıdır. İffet ise mahalleden Cemil isimli bir delikanlıyla görüşmektedir. Cemil bir gün İffeti kandırır ve ona tecavüz eder. Sonrasında Cemil zengin bir genç kızla nişanlanır ve İffet’i o durumda bir başına mücadele etmek zorunda bırakır.

 

İffet filmi yönetmeni Kartal Tibet, senaristi Yavuz Turgul’dur. Filmin müzikleri Cahit Berkay tarafından bestelenmiştir. İffet filmi başlıca oyuncuları ise Müjde Ar, Faruk Peker, Savaş Başar, Ergün Uçucu, Damla Çoşkunoğlu’dur. Film yayınlandığı dönemde yoğun ilgi görmüştür, yakın zamanda televizyonlarda gösterilen İffet dizisi ise izleyiciden yine yoğun ilgi görmüştür.

Hiç yorum yok: