Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Polis (Polisse) Filmi Konusu

Polis  (Polisse) Filmi Konusu



2011, Fransa yapımı, 127 dakikalık, dram ve aksiyon tarzındaki, ülkemizde  27 Temmuz 2012 tarihinde gösterime giren filmdir. Polis  (Polisse) filmi konusu olarak Paris Çocuk Koruma Polis Birimi’ndeki polislerin başlarından geçen olaylar anlatılıyor. Polis (Polisse) filminde Paris Çocuk Koruma Polis Biriminde aynı ekipte yer alan Nadine, Iris, Fred ve Chrys isimli polisler ve ekibe sonradan katılan Melissa, çocuklara şiddet uygulayan, onlara kötü davranan insanlarla ve kendi aralarındaki sorunlarla mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Dram yanı ağır basan filmde çeşitli aksiyon sahneleriyle gerilimin yükseldiği dakikalarda göze çarpıyor.     

 Polis  (Polisse)  Filmi Fragmanı




Polis  (Polisse) filmi ilk gösterimi 13 Mayıs 2011 tarihinde Cannes Film Festivalinde yapıldı ve 19 Ekim 2011 de film vizyona girdi. Filmin yönetmeni Maïwenn Le Besco senaristleri ise Maïwenn Le Besco ve Emmanuelle Bercot’dur. Film 2011 Cannes Film Festivalinde Juri Özel Ödülünü kazandı. Polis (Polisse) filmi çekimleri için yaklaşık 6 milyon Euro harcandı ve şimdiye kadar toplam 30 milyon Euro’luk gişe hasıltı elde etti. a Polis  (Polisse) filmi başlıca oyuncuları Marina Foïs, Joey Starr, Karin Viard,  Maïwenn Le Besco, Riccardo Scamarcio, Nicolas Duvauchelle, Sandrine Kiberlain, Karole Rocher, Frédéric Pierrot’dur. Filmin orijinal dili Fransızcadır.

Hiç yorum yok: