Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Miss Bala Filmi Konusu

Miss Bala Filmi Konusu



2011 Meksika yapımı, 113 dakikalık, dram, gerilim, suç tarzındaki film ülkemizde 20 Temmuz 2012 tarihinde gösterime girdi. Miss Bala filmi konusu 23 yaşındaki, Meksikalı Laura Guerrero’un (Stephanie Sigman)  Miss Baja California güzellik yarışmasına katılmak ve yarışmada birinci olmak isteyen genç ve güzel bir kızın hikayesi anlatılıyor. Laura’nın yolu bir gece kulübünde narkotik polisleriyle kesişiyor ve onların neden olduğu katliama tanık oluyor. Polislerden kurtulmak ve güzellik yarışmasında birinci olmak için uyuşturucu mafyası ile işbirliği yapmak zorunda kalıyor. Miss Bala genç, güzel ve arzuları olan bir kızın başından geçen maceraları anlatıyor.

Miss Bala Filmi Fragmanı



Miss Bala filminin orjinal dili İspanyolca, filmin ilk gösterimi 18 May 2011 tarihinde Cannes Film Festivalinde yapıldı. Filmin yönetmen Gerardo Naranjo, senaristi Mauricio Katz, Gerardo Naranjo, oyuncuları ise Stephanie Sigman (Laura Guerrero),Irene Azuela (Jessica Berlanga),Miguel Couturier (General Salomón), Gabriel Heads (Ajan Bell), Noe Hernandez (Lino Valdez ), James Russo (Jimmy), Jose Yenque (Kike Camara)’dır.

Hiç yorum yok: