Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Lockout izle

Lockout izle



Lockout (MS One: Maximum Security) 2012 Fransız yapımı bilim kurgu, aksiyon filmidir. Film ülkemizde İsyan ismiyle 20 Temmuz 2012 tarihinde gösterime girecek. Filmin yönetmeni  James Mather ve Stephen St Leger, yazarları ise Mather, Leger ve Luc Besson’dur .  Filmin oyuncuları Guy Pearce , Maggie Grace , Vincent Regan , Joseph Gilgun , Lennie James , ve Peter Stormare . Filimde başkanın kızının (Emilie) ziyareti sırasında isyan çıkan MS1 adlı uzay hapishanesinden başkanın kızının kurtarılması için eski CIA ajanı Kar’ın yaşadığı maceralar anlatılıyor. İsyanı çıkartan Alex (Regan) ve Hydell (Gilgun) önderliğindeki grupla Kar arasındaki aksiyon dolu macera film boyunca devam ediyor. Lockout filminin çekimlerinin büyük bölümü Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleşti. Film ABD’de 13 Nisan 2012 tarihinde vizyona girdi ve 25.7 milyon $ toplam hasılat elde etti.


Lockout filminin konusu 2079 yılında, CIA ajanı Kar ( Guy Pearce ) uzay programı hakkında devlet sırlarını satan bir ajan izler ve gizli ajan Frank Armstrong'un öldürmekten tutuklandı. Gizli Servis yönetmen Scott Langral ( Peter Stormare ) Kar maksimum güvenlik alanı cezaevi MS 1 mahkumlar kendi cümle için staz tutulur bir cezaevinde olması tehdit ediyor. Kar temsilcisi arkadaşı Harry Shaw ( Lennie James ) gizli bilgileri içeren Frank'ın evrak gizli olduğunu bilir Kar iletişim Mace bulmaya çalışır.



Bu arada, Emilie Warnock ( Maggie Grace ABD Başkanı Warnock ile) kızı, staz psikopati ve demansa yol açan, mahkumların 'zihinleri etkileyebilecek iddiaları araştırmak için MS Bir ulaşır. Hydell, bir mahkum, sorgulanmak üzere uyanmış, ancak kaçmayı başarır. O mahkumların tüm bültenleri ve kardeşi Alex önderliğinde bir ayaklanma başlatır. Emilie ve diğerleri yakalanır. Shaw, Emilie ziyade bir kuşatma risk hayatını kurtarmak için Snow göndermek için Langral ikna eder. Kar başlangıçta isteksiz olduğunu, ancak Shaw Mace MS biri üzerinde olduğunu söyler sonra kabul eder ve Kar suçsuzluğunu kanıtlamak yardımcı olabilir. Kar gizlice sızan MS biri. Alex Emilie Başkanın kızı ve onu korumak için gider gerçekleştirmektedir. Emilie onu koruması Hock ile kaçmaya ve güvenli bir odada gizlemek için yönetir. Oksijen kaynağı ile ilgili bir sorun ancak Emilie daha fazla zaman vermek için intihar Hock neden olur.



Kar odasına kırar ve Emilie kurtarır. Kar onlara hapishane nüfusu arasında yürüyüş için izin hapishane onun gerçek kimliğini için uyarılır sonra onun cinsiyet ve görünümünü gizlemek için Emilie saçını değiştirir. Onlar Mace bulmak, ama durgunluk onu demans verilen ve onu tutarsız yaptı. Onlar kaçış pod ulaşmaya çalışmayın olarak kar ve Emilie onlarla Mace getirmek. Personelin bakım olmadan, cezaevi Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru yörünge ve çöker dışına düşmeye başladı. Çarpışma ihlali neden olur ve Mace öldürülür. Kar bölmesine Emilie getiriyor ama sadece tek bir koltuk olduğunu keşfeder ve ölmek için gönderilmiş olduğunu. Onu yolda Emilie gönderir, ama geri kalan rehineler aksi takdirde öldürüleceğini inancıyla, bakla onsuz başlatmak sağlar. Onun yerini açığa sürece Hydell temas Emilie ve rehineleri tehdit etmektedir. O bunu yaparken, o rehinelerin tüm öldürür.



Kar ve Emilie kaçmak gibi, onlar mahkumların yasadışı denek olarak kullanılmaya başlandı kanıt keşfetmek. Alex Kar çekim ve ölü için onu terk ettikten sonra çifti ve yakalar Emilie bulur. Alex'in bu Hydell rehinelerin tümünü öldürdü öğrenir, o Hydell ve temas Başkanı serbest bırakıldıkları takdirde Hydell ve cezaevi nüfusu Emilie tecavüz izin tehdit yener. Cumhurbaşkanı geçici olarak onun emrine onu rahatlatmak için Langral neden bir kuşatma ve risk Emilie izin vermeyi reddediyor. Langral emir MS biri yok. Hydell söz verdiği gibi Emilie tecavüz etmeye çalışır, ama Alex tarafından durdurulur. Sinirlenen onun ölümü Alex yaralar. Emilie geri savaşır ve Hydell bıçakla onu dener, ama Kar nedeniyle rahatsızlanan edilir. Kar ve Emilie tutuklu ve Hydell kaçmak. Bu arada Langral adamları bitki cezaevi hakkında bir bomba. Bu hapishane yok, patlatır gibi kar ve Emilie gemiden uzay kıyafeti ve atlama kullanın. Takım elbise çifti Dünya'nın atmosferi ve New York güvenli bir şekilde arazi yeniden girmesine izin.



Kar tutuklandı. Emilie sonra Mace görünüşte tutarsız avare Frank evrak çantasını erişmek için gerekli yeri ve şifre olduğunu anlar. Evrak çantası ile donanmış, Kar Shaw ile buluşuyor. Shaw hemen kanıt görmeye kilidini açar ancak boş bulur. Diye Shaw ve Shaw unlock verilmemesi olduğunu Kar notları köstebek olarak ortaya ve tutuklandı. Kar yayınlandı ve onun eşyalarını ölümünden önce Frank tarafından kendisine verilen bir çakmak da dahil olmak üzere, döndürülür. Kar içindeki gizli gerçek gizli bilgiler içeren bir mikroçip bulur. Emilie Kar karşılar ve ona takılıyor, onun ilk adı öğrenmiş Marion olduğunu. Çifti birlikte yürürsün.

Hiç yorum yok: