Darksiders 2




Darksiders II



Darksiders II THQ tarafından yayınlanan yaklaşan bir aksiyon macera video oyunu . O kadar devamı olduğunu Darksiders ve için 14 Ağustos 2012 yılında piyasaya sürülmesi beklenen PlayStation 3 , Xbox 360 , Microsoft Windows ve Wii U



THQ Darksiders II hikayesi ilk oyun ile aynı zaman diliminde yer alacağını doğruladı, ancak bu kez oyuncuların kontrolünü alacak Süvari yerine kardeşi Savaş, Ölüm. Oyun bildirildi haritalar tamamen yeni bir topluluk karşısında yer alacak, onun önceki model ile toplam boyutu çift olarak onaylamıştır. Oyun ayrıca bazı kapasite, kalan iki atlı, Strife ve Fury yer alacak. Oyun çoklu zindanlar ve şehir merkezleri arasında Ölüm alacaktır. Şehir merkezlerinden Temmuz 2011 sayısında yan görevler vb dışarı verebilir NPC özelliği Game Informer tamamı daha zindan bir şehir merkezi zindan bir dizi bağlanması için, kapak özelliği detayları ve bir şehir alanı yer alacak Orijinal Darksiders. Loot da Ölüm Wrath Powers kadar farklı enchantments ve mayıs güç olabilir 12 farklı zırh parçası kategoriler arasında değişen ödülleri gibi karşılaşmalar gelen bırakarak, dahil edilecektir.



Darksiders II birinci Darksiders başlamasından hemen hemen aynı anda başlar. Savaş hükümlü ve kömürleşmiş Konseyi tarafından Dünya'ya geri gönderildikten sonra, onun kaderi diğer üç Süvari bilgilendirmek. Süvari Ölüm, kardeşi Savaş dört en onurlu ve dürüst olduğunu bilerek ve erken Apocalypse başlamıştır asla bir öfke içine uçuyor. Kardeşi inanan bir komplonun kurbanı olduğunu, Ölüm Konseyi'nin emir meydan okuyor ve kardeşinin masumiyet kanıtı bulmak için kişisel bir görev için yola koyulur. Ölüm alanda hakim güçlü varlıklardan iyilik aramak Nether Realms, Cennet ve Cehennem arasında bir yerde, gitti.



THQ kreatif direktörü Luis Gigliotti Darksiders franchise ve bir netice düşünmekte olduğunu olacağı GameAxis röportajda ortaya koymuştur. Joystiq Darksiders devamı 2012 mali yılı için planlanan olduğunu ifade etmiştir. Ile ilgili bir makale Resmi Xbox dergisinin web sitesi Darksiders II 2012 yılında yayımlanması beklenmektedir teyit eder. Bu Darksiders II gelecek için bir başlangıç ​​başlığı olacağını E3 2011'de ilan edildi Wii U Nintendo konsol kontrolleri uyması için gerekli değişikliklerin yanı sıra konsol özgü bazı yeni özelliklere sahip.



San Diego Comic Con, bu ortaya çıktı Michael Wincott of The Crow ün Ölüm sesi sağlayacaktır. Son zamanlarda Darksiders II, teknik sorunların bir çok olmayacağını teyit edildi ve tek tek her bir atlı gelişmiş değil çünkü. 14 Şubat, THQ Darksiders II 26 Haziran 2012 tarihinde raflardaki edeceğini duyurdu. Oyun için ön sipariş DLC bonusları da açıklandı GameStop, Best Buy ve Amazon için. 18 Nisan 2012 günü, THQ Darksiders II Ağustos 2012 yılına kadar gecikecektir ki kendi web sitesinde duyurdu. 19 Haziran 2012 günü, James Cosmo oyunda Ölüm kılavuzunun sesi olduğu ortaya çıkmıştır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder