Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Liseli Polisler 2 Filmi Konusu


Liseli Polisler 2 Filmi Konusu
 
2014, ABD yapımı, aksiyon, polisiye, komedi tarzında, 112 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 8 Ağustos 2014 olan filmdir. Liseli Polisler 2 filmi konusu; Serinin ikinci filminde kahramanlarımız Jenko ve Schmidt bu defa üniversiteye terfi ediyor. Üniversitedeki uyuşturucu satıcılarına karşı başarılı bir operasyon yürütmek isteyen ikilimiz üniversiteye kayıp oluyor. Ancak başarılı olmak için hem suçlularla mücadele etmeleri hem de kendi aralarında mükemmel bir uyum yakalamak için çabalamaları gerekecek.
 
Liseli Polisler 2 Filmi Fragmanı İzle

 
 
 
Liseli Polisler 2 filmi yönetmeni Phil Lord, Christopher Miller, senaristi Rodney Rothman, Michael Bacall, Oren Uziel, Patrick Hasburgh, Stephen J. Cannell, başlıca oyuncuları Jonah Hill (Schmidt), Channing Tatum (Jenko), Peter Stormare (The Ghost), Wyatt Russell (Zook), Amber Stevens (Maya), Jillian Bell (Mercedes), Ice Cube (Captain Dickson)’dır. Liseli Polisler 2 (22 Jump Street) filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: