Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Ambiance Filmi Konusu


Ambiance Filmi Konusu
                                             

2020, İsveç yapımı, bilim kurgu gizem tarzında, 43200 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 31 Aralık 2020 olan filmdir. Ambiance filmi konusu; dünyanın en uzun filmi olacak Ambiancé izleyiciyi gerçeküstü bir yolculuğa çıkarmayı planlıyor. Zamanın ve mekânın ötesinde bir perspektif sunmayı planlayan film normal filmlerden biraz daha farklı bir yapıya sahip olacak. Zaten 720 saat gibi oldukça uzun bir süreye sahip olacak film 30 gün sürecek ve bu yönü ile dünyanın en uzun filmi koltuğuna oturacak.

 
 
Ambiance Filmi Fragmanı İzle


 

 
Ambiance filmi yönetmeni Anders Weberg, senaristi Anders Webergdir. Ambiance filmi ilk fragmanı 72 dakika olarak 20 Temmuz 2014 tarihine kadar izlenebilecek. Ayrıca 2016 yılında 7 saat 20 dakikalık ve 2018 yılında 72 saatlik fragmanlar yayında olacak. Film 2020 yılında aynı anda bütün dünyada gösterime girecek. Ambiance filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: