Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Dabbe Cin Çarpması Filmi Konusu


Dabbe Cin Çarpması Filmi Konusu

 

2013, Türk yapımı, korku, gerilim tarzında, 120 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 2 Ağustos 2013 olan filmdir. Dabbe Cin Çarpması filmi konusu;  Kıbledere köyü geçmişte yaşanan define çıkartma olayları nedeniyle bazı gizemli olayların yaşanmaya başladığı bir yer halini almıştır. Kübra bu köyde yaşayan ve evlilik hazırlıkları yapan genç bir kızdır. Kübra’nın kına gecesinde gizemli olaylar olur ve genç kız gizemli varlıkların saldırısına uğrar. Kübra’yı bu durumdan kurtarmak için çocukluk arkadaşı Psikiyatris Ebru ve Cinci Hoca olarak bilinen Faruk Akat birlikte çalışmak zorunda kalır. Sonuçta korku ve gerilim dolu dakikalar ortaya çıkar. 

 

Dabbe Cin Çarpması Fragmanı İzle

 

 

Dabbe Cin Çarpması filmi yönetmeni Hasan Karacadağ, senaristi Hasan Karacadağ, başlıca oyuncuları Irmak Örnek, A. Murat Özgen, Elçin Atamgüç, Sultan Köroğlu Kılıç, Sabriye Günüç’tür. Dabbe Cin Çarpması filmi vizyon tarihi 2 Ağustos 2013’dür. Dabbe: Cin Çarpması filmi konusu için bu bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok: