Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Mutlu Aile Defteri Filmi Konusu

Mutlu Aile Defteri Filmi Konusu

 

2013, Türk yapımı, dramatik komedi tarzında, 76 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 8 Şubat 2013 olan filmdir. Mutlu Aile Defteri filmi konusu; Tuncel Kurtiz’in canlandırdığı emekli asker Yıldırım Taşyumruk ve onun düzenbaz çocuklarının hikayesine dayanıyor. Sert ve otoriter babalarından rahat yaşamak için uzaklaşan çocuklar babaları damdan düşünce yeniden onun evine yerleşiyor. Ancak babalarının idare etmek için söyledikleri yalanlar başlarına epeyce bela oluyor. Bu yalanları idare etme ve yeniden aile olma süreci bereberinden birçok komik olayıda getiriyor.
 

Mutlu Aile Defteri Filmi Fragmanı İzle


  

Mutlu Aile Defteri filmi yönetmeni Nihat Durak, senaristleri Ali Demirel, Volkan Sümbül, Emre Özdür,  başlıca oyuncuları Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Binnur Kaya, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Öner Erkan, Goncagül Sunar’dır. Mutlu Aile Defteri filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: