Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hükümet Kadın Filmi Konusu

Hükümet Kadın Filmi Konusu
 

2013, Türk yapımı, komedi tarzında, 94 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 1 Şubat 2013 olan filmdir. Hükümet Kadın filmi konusu Güneydoğu’nun ilk kadın belediye başkanı Xate’nin gerçek hikayesine dayanıyor. Okuma yazma bilmeyen Xate 8 çocuk ile Midyat Belediye Başkanının eşi olarak yaşarken bir gün kendini Belediye Başkanı olarak bulur. Sonrasında komik ve güzel bir hikaye çıkar. Sermiyan Midyat bu hikayenin hem yazarı hem yönetmeni olarak karşımıza çıkıyor.
 

Hükümet Kadın Filmi Fragmanı İzle


 


Hükümet Kadın filmi yönetmeni Sermiyan Midyat, senaristi Sermiyan Midyat,  başlıca oyuncuları Demet Akbağ, Ercan Kesal, Bülent Çolak, Cezmi Baskın, Mahir İpek, Rıza Akın, Bahadır Efe, Ayberk Atilla, Olgun Toker, İpek Bilgin, Aziz Sarvan, Ali Tutal, Orçun Kaptan, Sarp Aydınoğlu’dır. Hükümet Kadın filmi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: