Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

GDO Kara Kedi Filmi Konusu

GDO Kara Kedi Filmi Konusu
 

2013, Türk yapımı, komedi tarzında, 97 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 25 Ocak 2013 olan filmdir. GDO Kara kedi filmi konusu Gürkan, Orhan ve Duran kardeşlerin aksiyon dolu komik maceralarına dayanıyor. Taksici Gürkan, pilav satan Orhan ve müzmin aşık Duran normal giden hayatlarını birdenbire değiştiren bir kaza ve sonrasında karmaşık ve komik olaylarla bize güzel bir 97 dakika geçirecek gibi görünüyor. Filmde Şafak Sezer’i Gürkan rolünde izliyoruz ve aynı zamanda ünlü oyuncu filmin senarist koltuğunda da karşımıza çıkıyor.

 

GDO Kara Kedi Filmi Fragmanı İzle


 

G.D.O. kara kedi filmi yönetmeni Murat Aslan, senaristi Şafak Sezer,  başlıca oyuncuları Şafak Sezer (Gürkan), Serkan Şengül (Orhan), Melisa Aslı Pamuk (Elmas), Seda Yıldız (Aybars), Şener Kökkaya (Erdem), Durul Bazan (Psychopat), Erdem Akakçe (Cengiz), Hamdi Kahraman (Hamdi), Halil Kumova (Old Man), Cenk Kangöz (Cemal), Demet Bölükbaşı (Elmas Mother)’dır. GDO Kara kedi konusu bu şekilde açıklanabilir.

Hiç yorum yok: