Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Menekşeden Önce Filmi Konusu

Menekşeden Önce Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, belgesel tarzında, ülkemizde vizyon tarihi belli olmayan filmdir. Menekşeden Önce belgesel filmi konusu Sivas katliamında iki çocuğunu kaybeden ve kaybettiği kızının “Menekşe” adını yaşatmak için dünyaya getirdiği kızının büyümesi ve olayın tanıklarını ziyaret etmeleri sonucu yaşanan diyaloglara dayanıyor. Abi ve ablasına ne olduğu öğrenmek için yola çıkan Menekşe’nin hikayesi bir belgesel olarak beyazperdeye taşınıyor.  
 

Menekşeden Önce Filmi Fragmanı İzle


  

Menekşe’den Önce filmi yönetmeni ve senaristi Soner Yalçın’dır.  Belgesel filmin ilk gösterimi 7 Ekim 2012 Pazar tarihinde 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de gerçekleştirilmiştir. Menekşeden Önce belgesel film 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’de Toplumsal Vicdan Ödülünü kazanmıştır. Filmin müzikleri Fazıl Say tarafından yapılmıştır.

Hiç yorum yok: