Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) Filmi Konusu

Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, romantik komedi tarzında, 104 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 2 Kasım 2012 olan filmdir. Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) filmi konusu genç ve başarılı yazar Calvin’in ilham perilerine ihtiyaç duyduğu bir dönemde kafasında oluşturduğu Ruby isimli kadın karakterin canlanarak hayatına girmesine dayanıyor. İş ve aşk hayatı yolunda gitmeyen yazar Calvin’in oluşturduğu kadın karakter ve onunla yaşadıkları filmin ana temasını oluşturuyor. Film sinemaseverler tarafından gösterildiği ülkelerde çok sevilen ve beğeni toplayan bir film özelliği gösteriyor. Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) romantik komedi sevenlere tavsiye olunur.  
 

Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) Fragmanı İzle


  

Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) filmi yönetmeni Jonathan Dayton, Valerie Faris, senaristi Zoe Kazan başlıca oyuncuları Paul Dano, Zoe Kazan, Antonio Banderas, Annette Bening, Steve Coogan, Elliott Gould, Chris Messina’dir. Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) filmi vizyon tarihi 2 Kasım 2012’dir. Filmin ilk gösterimi 25 Temmuz 2012 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks) filmi gösterime girdiği günden bu yana 6,5 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiştir.

Hiç yorum yok: