Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) Filmi Konusu

Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) Filmi Konusu



 
2012, ABD yapımı, aksiyon ve romantik komedi tarzında, 100 dakikalık, ülkemizde 21 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) filmi konusu Los Angeles Tanık Koruma Programı kapsamında kimlikleri  ve yaşadıkları yer değiştirilen Charlie Bronson (Yul Perrkins), kız arkadaşı Annie Bean için çok önemli bir fırsat değerlendirmek amacıyla hayatlarını tehlikeye atarak Los Angeles’e doğru yola çıkmaları ve yolculuğu hiç beklenedikleri bir hale dönüşmesine dayanıyor. Charlie Bronson ve kız arkadaşı yola çıktıktan sonra Federal Ajanlar ve Charlie’nin geçmişine ait karanlık kişiler peşlerine düşüyor. Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) filmi bir kaçma kovalama ve takip filmi sevenler için güzel bir alternatif olabilir.

Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) Filmi Fragmanı İzle

 

Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) filmi yönetmenleri Dax Shepard, David Palmer, senaristi Dax Shepard, başlıca oyuncuları Dax Shepard, Kristen Bell, Kristin Chenoweth, Tom Arnold, Bradley Cooper’dır. Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) filmi vizyon tarihi 21 Eylül 2012’dir. Film 2 milyon dolar bütçe ile çekilmiş ve dünyada 22 Ağustos 2012 tarihindeki ilk gösteriminden itibaren yaklaşık 12 milyon dolar gişe halsılatı elde etmiştir.  

Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) filminin konusu nedir, Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) filminin konusu, 2012 Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) filmi konusu, Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun), Vur Kaç (Hit& Run, Outrun), Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) ne zaman vizyonda, Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) fragman, Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) gösterim tarihi, Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) sinemalar, Vur ve Kaç (Hit & Run, Outrun) ne zaman vizyona girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder