Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

The Reef Filmi Konusu

The Reef Filmi Konusu

 

2012, Avustralya yapımı, korku, gerilim, macera tarzında, 94 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 14 Eylül 2012 olan filmdir. The Reef filmi konusu bir grup gencin tekne ile Avustralya’dan yola çıkıp Endonezya’ya kadar sürecek bir haftalık bir yolculuğa çıkması ile başlıyor. Başlangıçta her şey iyi gitse de sonrasında teknede sorunlar ortaya çıkıyor ve tekneleri alabora oluyor. Gençler teknede kalmak yada en yakın karaya gitmek için karar vermeye çalışırken asıl tehlikenin büyük bir köpekbalığı olduğunu kısa zamanda öğrenecekler ve bir ölüm kalım savaşı başlayacak. Filmde Adrienne Pickering’i “Suzie”, Zoe Naylor’u “Kate”, Damian Walshe-Howling’i “Luke”, Gyton Grantley’i “Matt” rolünde izliyoruz.   
 

The Reef Fragmanı İzle


  

The Reef filmi yönetmen Andrew Traucki , senaristi Andrew Traucki, başlıca oyuncuları Adrienne Pickering, Zoe Naylor, Damian Walshe-Howling, Gyton Grantley, Kieran Darcy-Smith’dir. Filmin Dünya gösterimi Mayıs 2010’da Cannes Film Festivalinde gerçekleşti, sonrasında film Güney Kore Pusan ​​Film Festivali’nde 10 Ekim 2010 tarihinde,  İspanya Sitges Film Festivali, Avustralya Brisbane ve Canberra Film Festivallerinde izleyici karşısına çıktı. Film Mart 2011’de Avustralya’da sinemalarda gösterime girdi. The Reef filmi vizyon tarihi 14 Eylül 2012’dir.

 

 

The Reef filminin konusu nedir, the reef filminin konusu, 2012 the reef filmi konusu, the reef, the reef ne zaman vizyonda, the reef fragman, the reef gösterim tarihi, the reef sinemalar, the reef ne zaman vizyona girecek, the reef filmi fragmanı, the reef filmi fragman, the reef filmi trailer, the reef filminin fragmanı, the reef filmi fragman, the reef filmi fragman izle, the reef fragman izle, the reef filminin fragmanının izle, the reef filmi ne zaman vizyonda olacak.

Hiç yorum yok: