Tehlikeli Takip (End of Watch) Filmi Konusu

Tehlikeli Takip (End of Watch) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, dram, suç, polisiye ve gerilim tarzında, ülkemizde 21 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Tehlikeli Takip (End of Watch) filmi konusu Los Angeles Polis Departmanında çalışan Polis Memuru Brian Taylor ve Polis Memuru Zavala’nın sıradan bir devriye görevi sırasında bir miktar para ve silaha el koyması ve sonrasında silah ve paranın sahibi uyuşturucu kartelinin intikam için polisleri infaz etmeler kararı almaları ve uygulamaya geçmelerine dayanıyor. Filmin adındanda anlaşılabileceği gibi bol miktarda takip sahnelerini filmde görüyoruz. Özellikle maceralı polisiye filmlerinden hoşlanlanlar için Tehlikeli Takip (End of Watch) ideal bir film gibi gözüküyor.

 

Tehlikeli Takip (End of Watch) Filmi Fragmanı İzle


 
 

Tehlikeli Takip (End of Watch) filmi yönetmeni David Ayer, senaristi David Ayer, başlıca oyuncuları Jake Gyllenhaal, Michael Pena, Anna Kendrick, Natalie Martinez, America Ferrera, Frank Grillo, David Harbour’dur. Tehlikeli Takip (End of Watch) filmi vizyon tarihi 21 Eylül 2012’dir.

 

Tehlikeli Takip (End Of Watch) filminin konusu nedir, Tehlikeli Takip (End Of Watch) filminin konusu, 2012 Tehlikeli Takip (End Of Watch) filmi konusu, Tehlikeli Takip (End Of Watch), Tehlikeli Takip (End Of Watch) ne zaman vizyonda, Tehlikeli Takip (End Of Watch) fragman, Tehlikeli Takip (End Of Watch) gösterim tarihi, Tehlikeli Takip (End Of Watch) sinemalar, Tehlikeli Takip (End Of Watch) vizyona girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder