Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Takip İstanbul (Taken 2) Filmi Konusu

Takip: İstanbul (Taken 2) Filmi Konusu
 

2012, Fransız yapımı, aksiyon, macera, gerilim tarzında, 91 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 5 Ekim 2012 olan filmdir. Takip İstanbul (Taken 2) filmi konusu serinin birinci filminde eski istihbarat ajanı Bryan Mills’in (Liam Neeson) kızını kaçıran ve sonuçta öldürülen çete üyelerinden birinin babası intikam yemini ediyor. Mills’in İstanbul’da bulunan karsınını kaçırıyor ve film kaçma kovalamaca sahneleri ile bir sürek avına dönüşüyor. Serinin ikinci filminin çok büyük bir bölümü İstanbul’da geçiyor ve beyazperdeye İstanbul’un binbir güzelliğini yansıtıyor. Takip: İstanbul (Taken 2) filmi çekimleri için 80 milyon dolar harcanmıştır.  
 

Takip İstanbul (Taken 2) Filmi Fragmanı İzle


 
 

Takip İstanbul (Taken 2) filmi yönetmeni Olivier Megaton, senaristleri Luc Besson, Robert Mark Kamen, başlıca oyuncuları Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Jon Gries, D.B. Sweeney, Luke Grimes, Rade Serbedzija’dır. Takip: İstanbul Taken 2 filmi ilk gösterimi 8 Eylül 2012 tarihinde yapılmıştır. Film ülkemizde olduğu gibi ABD’dede 5 Ekim 2012 tarihinde vizyona girecektir. Takip İstanbul (Taken 2) filmi vizyon tarihi 5 Ekim 2012’dir.

Hiç yorum yok: