Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Uçak Görmek

Rüyada Uçak Görmek

 

Rüyada uçak görmek yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak olarak yorumlanır. Rüyasında bir uçağa bindiğini gören kimsenin hayatında önemli değişiklikler olacak. Havalanan uçakta olduğunu gören, isteyerek hayatını değiştirecek. Uçak görmek yolculuğa, ehli için makam ve rütbeden yükselmesine, diğerleri için madden ilerlemeye ya da mektup almaya delalet eder.

 

Sıradışı deneyimler yaşayacaksınız. Şans size gülmeye başlayacak. Sürprizlere şaşırıp mutlu olacaksınız. Kişinin isteyerek hayatını değiştireceğini ve toplum kurallarının dışına çıkacağına işaret eder. Bir uçak yaptığını veya satın aldığını gören, işlerin de başarıyı hazırlamış olur.

 

Bir uçak sattığını gören, bu başarıyı kaybeder. Bir uçak yaptığını gören, kendi çalışması ve gayreti ile kimsenin yardımı olmadan büyük bir mevkiye çıkar ve halk arasında ün yapar.

 

Bazı yorumculara göre uçağa binmek, kendini tehlikeye koymak, uçaktan inmek ise tehlikeden kurtulmak tabir olunur Uçakla havada türlü oyunlar yaptığını gören, tehlikelere karşı cesur olur.

 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen uçak, makam ve rütbeye işarettir. Uçağın düştüğünü veya parçalandığını gören kimse, bir musibet ve belaya maruz kalır. Refah ve bölük içinde bulunan bir kimsenin rüyada ucuzluk görmesi sıkıntıya işarettir.

 

Havalanan uçakta olduğunu görmek, isteyerek hayatında değişiklik yapacak demektir. Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak şeklinde yorumlanır.

 

Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak yorumlanır. Rüyasında bir uçağa bindiğini gören kimsenin hayatında önemlice değişiklik olacaktır. Havalanan uçakta olduğunu gören, isteyerek hayatını değiştirecek.

Hiç yorum yok: