Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Turşu Görmek veya Yemek

Rüyada Turşu Görmek veya Yemek

 

Rüyada tırşu görmek veya yemek ummadığı olaylarla karşılaşmaya, hayallerinin yerine gelememesine işarettir. Rüyada turşu yediğini görmek boş yere harcamalar yapmaya ve geçim sıkıntısı çekmeye yorumlanabilir.

 

Rüyada turşu kurmak kötü ahlaka sahip kimseler gibi olmaya, sözünde durmamaya işaret edebilir. Rüyada turşu çok para kazanmaya, rüyada hasta bir kimsenin turşu yemesi iştah açıklığına ve şifa bulmasına işaret eder.

  

Rüyada turşu görmek lazım olmayan işlerle meşgul olup, boş yere zaman ve efor sarfetmeye işaret edebilir. Rüyada turşu kişinin çok arzu ettiği ama hayır gelmeyecek işlere işaret edebilir.
 

Rüyada turşu yemek, rüyada turşu kurmak, rüyada turşu suyu, rüyada turşu biber yemek, rüyada turşu dökmek, rüyada turşu satmak, rüyada turşu suyu içmek, rüyada turşu yapmak.
 

Rüyada turşu yediğini görmek parasal harcamalara dikkat etmemeye ve sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

 

Hiç yorum yok: