Rüyada Pirinç Görmek

Rüyada Pirinç Görmek

 
Rüyada pirinç görmek hayırlı mal, mülk, paraya işaret eder. Çuvalla pirinç, şaşılacak kadar büyük paradır. Rüyada pirinç görmek para kazanmaya, zengin olmaya, pirinç toplamak ve onu bir yere toplamak mala, pirinç pişirmek veya pişmiş pirinç yemek çoğalan mala ve ticarete delalet eder. Başarının ve güzel dostlukların işaretidir.

 

Rüyada pilav görmek ve yemek zenginliğe ve mutluluğa işarettir. Rüyada pirinç görmek, mal ile tabir olunur, Pirinç yediğini görmek, zahmet çekerek elde edeceği mala delalet eder. Pirinç topladığını ve bir yerde sakladığını görmek iyidir. Pişmiş pirinç görmek, çok büyük rızkla yorumlanır. Pilavın üzerine yoğurt koyduğunu görmek, iyi değildir.

 

Rüyada pirinç görmek, meşakkat ve zorlukla elde edilecek mal topluluğudur. Pirinç pişirdiğini görmek, çoğalan ve artan maldır. Düğümü harman edip kabuğundan çıkardığını gören, malini kıymetlendirmek için çalışır. Bir başka rivayete görünce: Pirinç görmek, kendisine meşakkat, zahmet, hüzün ve keder getirecek mal, eğer pirinç rüyada pişmiş olarak görülürse ticarete işarettir.

 

Rüyada pirinç gören kişi zengin olur, düğümü harman edip kabuklarından temizlemek mal ve dünyalığa yönelik sözlü ve fiili zararı def etmeye işarettir. Başarının ve güzel arkadaşlıkların haberidir. Pilav yediğinizi gördüyseniz, bu zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Başarının ve güzel dostlukların işaretidir.

 

Rüyada pirinç görmek, rüyada pirinç almak, rüyada pirinç ayıklamak, rüyada pirinç pilavı görmek, rüyada pirinç yıkamak, rüyada pirinç pilavı pişirmek, rüyada pirinç satın almak, güzel rüyada pirinç görmek, rüyada pirinç pilavı yediğini görmek.


Rüyada pirinç pilav yemek zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder