Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Kör Olmak

Rüyada Kör Olmak

 

Rüyasında kör olmak kişinin zengin olacağına ve büyük bir mirasa konacağına işarettir. Bir kadının kör olduğunu görmesi, eşine saygı artacağına işarettir. Rüyada kör olduğunu gören kimse iyilikle anılır ve sözünde durur.

 

Memleketinde olmayan bir kimse için rüyada körlük, onun bir daha vatanına geri dönmeyeceğine işarettir. Hapiste olan bir kimse için körlük, kurtuluştur. Arzu ve istedi bulunan bir kimsenin rüyada kör olması, o kimsenin arzusuna kavuşmayacağına işarettir.

 

Rüyada körlük musibetle yorumlanır. Rüyasında kör olduğunu gören kimse, İslam'ın bütün şartlarını yerine getirir ve bir fakire yardım ediyor, Bir kimsenin rüyasında gözlerinin aç ildiğini görmesi, şükre ve tövbeye delalet eder. Rüyasında bütün ev balkının kör olduklarını, tek kendi gözünün açık olduğunu görmek, ailesinin ve akrabalarının doğru yolda olmadıklarına, birlikte haram arkasında olduklarına ve kendisinin onları hidayete sevk etmesi gerektiğine delâlet eder.

 

Rüyada kendisinin bir gözünün kör olduğunu görmesi, doğru yoldan saptığına, Allah (CC) tarafından bir uyarıdır. Bir başka rivayete görünce: Rüyada kör olmak, dince sapıklığa, akrabasından büyük bir mirasa erişeceğine ve zengin olmaya işarettir. Rüyada kör olduğunu gören kimse, zengin olur. Kör olduğunu gören kimse, Kur'an-i Kerim'i unutur. Bir kimse rüyada bir kişinin kendisini kör ettiğini görse, o insan onu sapıklığa düşürür.

 

Kâfir olan bir kimse rüyada kendisinin gözünü bir insanını kör ettiğini görse, o insan küfründen vazgeçer. Körlük fakirlik sebebiyle bir takım işlerde vermekle dinine zarar veren bir fakirdir. Bir kafir rüyada kör olduğunu görse, ona üzüntü, zarar, keder ve silkinti ulaşır. Bazen de bu rüyanın tabiri Hz. İshak ve Hz. Yakup (as) 'in kıssalarına göre rüya sahibi ilim ve hikmete nail olur.

 

Rüyada kör olduğunu ve arkasını kıbleye döndüğünü gören kimsenin işaret içinde olduğuna işarettir. Rüyada iki gözünün de kör olduğunu gören kimsenin, utanmaz bir kimse olduğuna işarettir. Rüyada gözünün kör olduğunu gören kimse, zengin olduktan sonra kör olur veya fakirlikten sonra zengin olur. Ya da mal veya çocuk yahut ailesinden kıymetli birisini kaybeder ve onu göremez.

 

Rüya kör olduğunu görmek, rüyada tabiri kör olmak, rüyada başkasını kör görmek, rüyada kör insan görmek, rüyada kör birini görmek, rüyada kör çocuk görmek, rüya tabirleri kör olmak, rüya kör olmak, rüyada kör birini görmek, rüyada kör kadın görmek, rüyada kör adam görmek, rüyada başkasını kör görmek, rüyada kör olduğunu görmek, rüyada kör kedi görmek, rüyada kör köpek görmek, rüyada kör bebek görmek.

 

Bazen körlük ibadet sahipleri için dünyayı haklı görmeye. Dünyaya kem bir gözle bakmaya ve dünyaya sırt çevirmeye işarettir.

Hiç yorum yok: