Rüyada Erik Görmek veya Yemek

Rüyada Erik Görmek veya Yemek

 
Rüyada erik görmek veya yemek eğer erik sezonunda görülmüşse kaybedilen bir şeyin olmasına, paraya, hasta bir kişinin erik yemesi iyileşmesine, mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa işaret eder. Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Erik topladığınızı görürseniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir.

 

Rüyada ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir. Eriği rengine ve güzelliğine göre yorumlanır. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılıyor. Rüyada kayısı topladığınızı gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz anlamına gelir.
 

Rüyada mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eğer tatlı ise eline mal geçeceğine işarettir. Rüyada erik yediğini gören eğer hasta ise iyileşir, işi bozulmuş ise düzelir. Bir başka rivayete görünce: eriği mevsiminde görülmesi iyidir. Mevsim olarak görülürse, hastalık veya üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasında erik yediğini görse hastalığı iyileşir.

Rüyada yeşil erik görmek, rüyada erik toplamak, rüyada erik ağacı görmek, rüyada erik yediğini görmek, rüyada kırmızı erik görmek, rüyada erik yemek, erik rüya tabiri rüyada erik görmek, rüyada erik görmek ihya, rüyada erik ağacı görmek, rüyada yeşil erik, rüyada erik yemek, rüyada erik toplamak, rüyada erik ağacına çıkmak, erik rüya tabiri rüyada erik görmek, rüyada erik ağacından erik toplamak, rüyada erik satın almak.
 

Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Erik topladığınızı görürseniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir. Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder