Küf Filmi Konusu

Küf Filmi Konusu

 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 90 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi henüz belirlenmemiş olan filmdir. Küf filmi konusu 18 yıl önce üniversite öğrencisi oğlu gözaltına alınan ve sonrasında bir daha haber alınamayan, bu olaydan 6 yıl sonra eşininde ölmesiyle hayatta büsbütün kimsesiz kalan demiryolu bekçisi Basri’nin hikayesine dayanıyor. Basri yanlızlığına bir ışık olması için 18 yıldır haber alınamayan oğlu Seyfi’yi bulmak için her ay iki defa dilekçe yazar ama hiçbir sonuç elde edemez. Film yönetmeni Ali Aydın filmi “Cumartesi Annelerinden” esinlenerek yazdığını ifade ediyor. Küf filmi insanların vicdanlarına hitab ediyor ve bilindik bir hikayeyi farklı bir bakış açısıyla gözlerimizin önüne seriyor.

 

Küf Filmi Fragmanı İzle

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.


 

Küf filmi yönetmeni Ali Aydın, senaristi Ali Aydın, başlıca oyuncuları Ercan Kesal, Muhammet Uzuner, Cengiz Şahin, Ali Çoban, Tansu Biçer, Serpil Göral’dır. Filmin çekimlerinde 2011 yılında başlanmış ve çekimleri Adana, Pozantı, Belemedik Köyünde bulunan Hacıkırı Tren İstasyonunda yapılmıştır. Filmin Dünya gösterimi 2 Eylül Pazar günü 69. Venedik Film Festivali’nde Uluslararası Film Eleştirmenleri Haftası kapsamında yapıldı. Küf filmi 69. Venedik Film Festivali’nde Geleceğin Aslanı (Lion of the Future) ödülü kazandı. Ayrıca film Sarajevo Film Festival CineLink Work in Progress Post Republic Award ödülünü elde etti. Küf filmi vizyon tarihi henüz belirlenmemiştir.

 

Küf filminin konusu nedir, küf filminin konusu, 2012 küf filmi konusu, küf, küf ne zaman vizyonda, küf fragman, küf gösterim tarihi, küf sinemalar, küf ne zaman vizyona girecek, küf filmi fragmanı, küf filmi fragman, küf filmi trailer, küf filminin fragmanı, küf filmi fragman, küf filmi fragman izle, küf fragman izle, küf filminin fragmanının izle, ali aydın küf, küf fragmanı, küf filmi ne zaman vizyonda olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder