İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) Filmi Konusu

İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) Filmi Konusu

 

2012, ABD yapımı, dramatik komedi tarzında, 94 dakikalık, ülkemizde 14 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) filmi konusu radyoda Matilda isimli asteroitin tüm çabalara karşı yok edilemediği ve 3 hafta gibi kısa bir süre içerisinde dünyaya çarpacağı duyurusu ile başlıyor.  Dodge Petersen’ın eşi Linda radyodaki duyuruyu dinleyince hiçbir şey söylemeden eşi Dodge’yi terkediyor. İnsanlar 3 hafta sonra Dünyanın sonunun geleceğini öğrendiği için tüm işleri bırakıyor ve günlerini gün etmeye başlıyor. Dodge’de komşusu  Penny ile birlikte lisedeki aşkını bulmak ve Penny’nin ailesini görmek için yola çıkıyor. Yolda başlarına bir dizi komik olay meydana geliyor.  

 

İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) Filmi Fragmanı İzle


 


İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) filmi yönetmenleri Lorene Scafaria, senaristi Lorene Scafaria, başlıca oyuncuları Steve Carell, Keira Knightley, William Petersen, Melanie Lynskey, Nancy Carell’dır. İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) filmi vizyon tarihi 14 Eylül 2012’dir. Film 10 milyon dolar bütçe ile çekilmiş ve 22 Haziran 2012 tarihindeki ilk gösteriminden itibaren yaklaşık 8 milyon dolar gişe halsılatı elde etmiştir. 

 

İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) filminin konusu nedir, İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) filminin konusu, 2012 İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) filmi konusu, İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World), İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) ne zaman vizyonda, İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) fragman, İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) gösterim tarihi, İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World)  sinemalar, İlk ve Son Aşkım (Seeking A Friend For The End Of The World) ne zaman vizyona girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder