Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Güneş Paneli Yapımı

Güneş Paneli Yapımı

 

Güneş paneli yapım karmaşık gibi görünmesine rağmen oldukça basit bir işlemdir. Yalnız işlemi gerçekleştirmek için tabiki bir miktar teknik bilgiyede ihtiyaç vardır. Güneş paneli yapımında kullanılan mazemelerin birçoğu kolaylıkla bulunabilir. Bu konuda belkide en önemli ve en zor bulunan malzeme güneş hücreleridir. Güneş hücrelerinde internet ortamında bulunabilmektedir.
 

Güneş Paneli Yapımı Video İzle


 

Malzemeler temin edildikten sonra aşağıdaki videodan yararlanılarak güneş panelleri yapılabilir. Tabiki ev kullanımı için uygun güneş panelleri sözkonusu ise elbette bu tip güneş panellerinin profesyonel üreticilerden temin edilmesi en doğru olandır. Eğer Büyük güneş paneli yapımı sözkonusu ise güneş hücreleri, kereste, pleksiglas, vidalar, havya, silikon kalafat, elektrik telleri, diyotlar, jones fiş ve boya gerekli olan mazemelerdir.

Hiç yorum yok: