Görünmeyenler Filmi Konusu

Görünmeyenler Filmi Konusu

 

2012, Türk yapımı, korku, gerilim tarzında, 83 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 30 Kasım 2012 olan filmdir. Görünmeyenler filmi konusu mutlu bir yaşamları olan Onur ve Selin küçük kızları Merve ile birlikte yeni bir eve taşınması ve sonrasında evde meydana gelen normal olmayan, doğaüstü olaylara dayanıyor. Özellikte küçük Merve’de meydana gelen değişiklikler sonrasında evlerine güvenlik kameraları yerleştiren genç çift bütün olan biteni anlamakta güçlük çekecek. Olaylar Onur’un iş gezisine çıkması ile birlikte anne ve kız için oldukça korkunç bir hal alacak.
 

Görünmeyenler Filmi Fragmanı İzle


 
 

Görünmeyenler filmi yönetmeni Melikşah Altuntaş, senaristleri Caner Özyurtlu, Serhat Hasanoğlu, başlıca oyuncuları Nihan Okutucu, Deniz Özmen, Duru Ok’ dur. Görünmeyenler filmi vizyon tarihi 30 Kasım 2012’dir.

 

Görünmeyenler filminin konusu nedir, görünmeyenler filminin konusu, 2012 görünmeyenler filmi konusu, görünmeyenler, görünmeyenler ne zaman vizyonda, görünmeyenler fragman, görünmeyenler gösterim tarihi, görünmeyenler sinemalar, görünmeyenler ne zaman vizyona girecek, görünmeyenler filmi fragmanı, görünmeyenler filmi fragman, görünmeyenler filmi trailer, görünmeyenler filminin fragmanı, görünmeyenler filmi fragman, görünmeyenler filmi fragman izle, görünmeyenler fragman izle, görünmeyenler filminin fragmanının izle, görünmeyenler filmi ne zaman vizyonda olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder