Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Gergedan Mevsimi (Rhino Season) Filmi Konusu

Gergedan Mevsimi (Rhino Season) Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 100 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 26 Ekim 2012 olan filmdir. Gergedan Mevsimi (Rhino Season) filmi konusu İran’da İslam devrimi öncesinde yaşanan bir aşk hikayesi ve hikayenin günümüz yansımalarına dayanıyor. Devrim öncesinde tutuklanan ve ailesine 30 yıl önce öldüğü söylenen Sahel 30 yıl sonra hapishaneden çıkıyor ve öldüğü haberi üzerine İran’dan İstanbul’a giden karısının peşinden İstanbul’a gediyor.
 

Gergedan Mevsimi (Rhino Season) Filmi Fragmanı İzle


 

Gergedan Mevsimi (Rhino Season) filmi yönetmeni Bahman Ghobadi, senaristi Bahman Ghobadi, başlıca oyuncuları Behrouz Vossoughi, Monica Bellucci, Yılmaz Erdoğan, Caner Cindoruk, Belçim Bilgin Erdoğan, Beren Saat, Arash Labaf, Ali Pourtash’dır. Film Toronto Film Festivali'de Özel Gösterimler bölümünde 12 Eylül 2012 tarihinde gösterildi. Ayrıca Gergedan Mevsimi (Rhino Season) filmi İspanya’da 60. San Sebastian Film Festivalinde gösterildi. Gergedan Mevsimi (Rhino Season) filmi vizyon tarihi 26 Ekim 2012’dir.

Hiç yorum yok: