Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Çanakkale Çocuklari Filmi Konusu

Çanakkale Çocukları Filmi Konusu

 

2012, Türk yapımı, dram, savaş ve tarih tarzında, ülkemizde 28 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir.  Çanakkale Çocukları filmi konusu Osmanlı beyefendisi Kasım Bey, İngiliz eşi ve iki oğlunun Çanakkale Savaşında karşıkarşıya gelmesine dayanıyor. Kasım beyin İngiliz eşinin rüyada iki oğlunu farklı saflarda savaşırken görmesi sonucu onların peşinden Çanakkale Savaşına gitmesi ve savaşın trajedisini ve acımasızlığına şahit olmayı filmde anlatılıyor. Şavaşa farklı taraflarda savaşan iki oğlu olan bir annenin gözünden bakan film Çanakkale Şavalarını farklı bir bakış açısıyla ele alıyor.
 

Çanakkale Çocukları Filmi Fragmanı İzle


  

Çanakkale Çocukları filmi yönetmeni Sinan Çetin, senaristi Sinan Çetin, başlıca oyuncuları Haluk Bilginer, Wilma Elles, Oktay Kaynarca, Yavuz Bingöl, Demir Demirkan, Orfeo Çetin, Rebekka Haas Çetin ve Cemo Çetin’dir. Çanakkale Çocukları filmi vizyon tarihi 28 Eylül 2012’dir. Çanakkale Çocukları Plato Film tarafından 5 milyon dolar bütçe harcanarak çekilmiştir.
 

Çanakkale Çocukları filminin konusu nedir, Çanakkale Çocukları filminin konusu, 2012 Çanakkale Çocukları filmi konusu, çanakkale çocukları, çanakkale çocukları sinan çetin, çanakkale çocukları ne zaman vizyonda, çanakkale çocukları fragman, çanakkale çocukları gösterim tarihi, çanakkale çocukları sinemalar, çanakkale çocukları ne zaman vizyona girecek.

Hiç yorum yok: