Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede Filmi Konusu

Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede Filmi Konusu

 

2012, Türk yapımı, komedi tarzında, ülkemizde 7 Aralık 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filmi konusu birinci filmde yer alan ekibin (Kayinço Gökhan - Şevket Çoruh, Del Piero Hikmet - Murat Akkoyunlu, Muhasebeci Servet - İlker Ayrık ve Köfte Necmi - Timur Acar) hapiste oldukça zorlu günler geçirmeleri ve sonrasında suçları önleme özelliği olan ilaçları üzerlerinde denettirmek şartıyla şartlı tahliye olmaları ve mahalleye dönmelerine dayanıyor. Hapishanede geçirilen günler ekibimizin biraz durulmasına ve kendilerine suç işlememek konusunda söz vermelerine kadar gidiyor. Ama verdikleri sözü tutmaları çokta kolay olmayacak gibi gözüküyor. Birinci filmin çok sevilmesi üzerine devam niteliğinde çekilen çakallarla dans 2 hastasıyız dede birinci film kadar ilgi göreceğe benziyor.


Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede Filmi Fragmanı İzle


 

Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filmi yönetmeni Murat Şeker, senaristi Murat Şeker, başlıca oyuncuları Şevket Çoruh, Timur Acar, İlker Ayrık, Doğa Rutkay, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Kenan Ece ve Altan Gördüm’dir. Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filmi vizyon tarihi 7 Aralık 2012’dir. Filmin yapımcılığını Sugarworkz Film gerçekleştiriyor.



Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filminin konusu nedir, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filminin konusu, 2012 Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filmi konusu, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede ne zaman vizyonda, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede fragman, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede gösterim tarihi, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede sinemalar, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede vizyona girecek, Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede filmi konusu nedir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder