Babamın Sesi Filmi Konusu

Babamın Sesi Filmi Konusu
 

2012, Türk yapımı, dram tarzında, 88 dakikalık, ülkemizde vizyon tarihi 2 Kasım 2012 olan filmdir. Babamın Sesi filmi konusu Mehmet’in, baba olmanın arefesinde Suudi Arabistan’a çalışmaya giden ve orada bir iş kazası sonucu hayatını kaybeden babası Mustafa’nın göndermiş olduğu bir ses kasedini bulması ve dinlemesi ile başlıyor. Babasının kasetleri gönderdiği dönemde köylerinde okuma yazma bilen kimse olmadığı için böyle bir yöntem kullanıdıklarını annesi Base’den öğrenir. Kaseti her dinlediğinde sanki babası Mustafa’nın kendisi ile konuştuğu hissine kapılır ve diğer kasetleri aramak için memleketi Elbistan’a gider. Mehmet köydeki evlerinde kasetleri ararken ailesinin geçmişiyle ilgili bilmediği şeyleride öğrenecektir.
 

Babamın Sesi Filmi Fragmanı İzle


  

Babamın Sesi filmi yönetmenleri Orhan Eskiköy, Zeynel Doğan, senaristi Orhan Eskiköy, başlıca oyuncuları Zeynel Doğan, Base Doğan, Gülizar Doğan’dır. Film Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali (17-23 Eylül 2012), Saraybosna Film Festivali (6-14 Temmuz 2012), Brüksel Film Festivali (6-16 Haziran 2012), Dersim Uluslararası İnsan Hakları Film Festivali (24-29 Mayıs 2012), Uluslararası Eskişehir Film Festivali (2-9 Mayıs 2012), İstanbul Film Festivali (31 Mart-15 Nisan 2012), Rotterdam Film Festivali (25 Ocak-05 Şubat 2012) gösterildi ve İstanbul Film Festivalinde “En İyi Senaryo”, Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivalinde “En İyi Film Ödülü” ve "En İyi Seneryo Ödülünü" kazandı. Babamın Sesi filmi Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivalinde en iyi film ödülüne verilen 350 bin TL ödülüde kazanmış oldu. Babamın Sesi filmi vizyon tarihi 2 Kasım 2012’dir.

  

Babamın sesi filminin konusu nedir, babamın sesi filminin konusu, 2012 babamın sesi filmi konusu, babamın sesi, babamın sesi ne zaman vizyonda, babamın sesi fragman, babamın sesi gösterim tarihi, babamın sesi sinemalar, babamın sesi ne zaman vizyona girecek, babamın sesi filmi fragmanı, babamın sesi filmi fragman, babamın sesi filmi trailer, babamın sesi filminin fragmanı, babamın sesi filmi fragman, babamın sesi filmi fragman izle, babamın sesi fragman izle, babamın sesi filminin fragmanının izle, babamın sesi filmi ne zaman vizyonda olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder