Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Araf (Özcan Deniz) Filmi Konusu

Araf Filmi Konusu

 

2012, Türk, Alman ortak yapımı, romantik drama tarzında, 124 dakikalık, ülkemizde 21 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir.  Araf filmi konusu Barış Hacıhan’ın canlandırdığı Olgun ile Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Zehra’nın bir benzin istasyonunda kurdukları hayaller, Olgunun Zehra’ya aşkı ve Özcan Deniz’in canlandırdığı 38 yaşındaki Mahur ile Zehra arasında başlayan aşka dayanıyor. 18 yaşındaki Zehra ile Olgun arasındaki ilişkiler, Olgun’un Zehra’ya aşkı ve birdenbire ortaya çıkan Mahur’un herşeyi altüst etmesi sonucunda ortaya dramatik ve romantik bir film çıkıyor.
 

Araf Filmi Fragmanı İzle


 


Araf filmi yönetmeni Yeşim Ustaoğlu, senaristi Yeşim Ustaoğlu, başlıca oyuncuları Barış Hacıhan, Neslihan Atagül, Nihal Yalçın, Özcan Deniz, Yasemin Conka, Ilgaz Kocatürk’tür. Araf filmi vizyon tarihi 21 Eylül 2012’dir. Film 69. Uluslararası Venedik Film Festivali'nde (29 Ağustos - 8 Eylül) “Ufuklar” yarışma bölümüne davet edildi. Araf filmi müzikleri Bruno Tarriere tarafından yapıldı.



Araf filminin konusu nedir, araf Özcan deniz filminin konusu, 2012 araf özcan deniz filmi konusu, araf, araf ne zaman vizyonda, araf fragman, araf filmi konusu nedir, araf gösterim tarihi, araf özcan deniz sinemalar, araf özcan deniz ne zaman vizyona girecek.



Hiç yorum yok: