Uzun Hikaye Filmi Konusu

Uzun Hikaye Filmi Konusu



2012, Türk yapımı, romantik drama ve macera tarzında ülkemizde 12 Ekim 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Uzun Hikaye filmi konusu 1945 Erzincan doğumlu yazar Mustafa Kutlu’nun 2000 yılında çıkardığı “Uzun Hikaye” adlı öykü kitabına dayanıyor. Uzun hikaye filmi ana karakteri olan Ali (Kenan İmirzalıoğlu) dedesi ile birlikte Bulgaristan’dan İstanbul’a göç etmiş ve ailesi ile bağlarını kopartmış dede elinde büyümüş bir gençtir. Ali belalı abileri olan Münire(Tuğçe Kazaz) adlı bir kızı sever ama abileri kızı vermediği için onu kaçırmak zorunda kalır. İstanbul’u terk ederek küçük Anadolu kasabalarında çeşitli işlere girip çıkarak hayatlarını sürdürmeye çalışırlar. Sonrasında bir erkek çocukları olur ve Münire ölür. Ali oğluyla birlikte ödün vermediği doğruluğu ve dürüstlüğü ile adı “Sosyalist Ali’ye” çıkarak o kasabadan o kasabaya göç etmek zorunda kalır. Sonuçta bazen romantik, bazen dramatik bir göç hikayesi çıkar karşımıza.


 
Uzun Hikaye Filmi Fragmanı İzle




Uzun Hikaye filmi yönetmeni Osman Sınav, film Mustafa Kutlu’nu Uzun Hikaye adlı öyküsünden yola çıkarak Yiğit Güralp tarafından beyaz perdeye uyarlanmış. Uzun Hikaye filmi oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Tuğçe Kazaz, Zafer Algöz, Mustafa Üstündağ, İsmail Hakkı Ürün, Altan Erkekli, Kürşat Alnıaçık’dır. Filmin çekimleri Türkiye’nin çeşitli illerinde Mart 2012 ile Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Uzun hikaye filmi vizyon tarihi 12 Ekim 2012 olarak belirlenmiştir.  


Uzun hikaye filmi konusu, uzun hikaye konusu, uzun hikaye filmi konusu ne, uzun hikaye filmi konusu nedir, 2012 uzun hikaye filmi konusu, kenan imirzalıoğlu uzun hikaye filmi konusu, kenan imirzalioğlu uzun hikaye filmi konusu, kenan imirzalıoğlu tuğçe kazaz filmi, kenan imirzalıoğlu tuğçe kazaz uzun hikaye filmi konusu, osman sınav kenan imirzalıoğlu filmi, osman sınav kenan imirzalıoğlu filmi, osman sınav kenan imirzalıoğlu filmi fragmanı, kenan imirzalıoğlu uzun hikaye filmi fragmanı, uzun hikaye filmi fragmanı, uzun hikaye filmi oyuncuları, uzun hikaye kenan imirzalıoğlu tuğçe kazaz filmi konusu nedir, uzun hikaye kenan imirzalıoğlu tuğçe kazaz filmi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder