Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Toprağın Çocukları Filmi Konusu

Toprağın Çocukları Filmi Konusu

                                     

2012, Türk yapımı, politik tarih ve dram tarzında ülkemizde 14 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Toprağın Çocukları filmi konusu 35’li yıllarda yeni kurulan Cumhuriyet’in halkın büyük bölümünün köylerde yaşadığını göz önüne alarak eğitim konusunda bir devrim meydana getirmek adına Köy Enstitülerini kurması ve sonrasında yaşananlara dayanıyor. Toprağın Çocukları filmi çekimleri Ankara, Elmadağ, Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nün bulunduğu alanda gerçekleştirildi. Filmde Erkan Can’ı Enstitü Müdürü Kemal Öğretmen rolünde izliyoruz.


Toprağın Çocukları Filmi Fragmanı İzle


  

Toprağın Çocukları filmi yönetmeni Ali Adnan Özgür, senaristi Dilşah Özdinç, başlıca oyuncuları Erkan Can, Bahtiyar Engin, Şebnem Sönmez,  Suzan Kardeş, Haluk Cömert,  Ufuk Bayraktar, Türkü Turan, Müge Boz, Bertan Dirikolu, Serdal Genç, Banu Başeren, Görkem Türkeş, Ezel Akay, Menderes Samancılar, Şebnem Sönmez, Ufuk Bayraktar, Teoman Keser’dir. Toprağın Çocukları filmi yapımcıları Erkan Can, Tolga Karaçelik, Tamer Çiçek’dir. Toprağın Çocukları filminde bir dizi talihsiz olayda yaşandı. Başlangıçta filmde kullanılan 4 at sokakta ölmüş şekilde bulundu.  Sonra filmin oyuncularından Zorba Saltürk, kanserden hayatını kaybetti. En son olarak da filmde rol alan Onur Çilingir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Hiç yorum yok: