Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Saftirik Gregin Günlüğü İşte Şimdi Yandık Filmi


Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık Filmi



2012, ABD yapımı, gençlik komedisi tarzında, 94 dakikalık, ülkemizde 31 Ağustos 2012 tarihinde gösterime girecek olan filmdir. Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık filmi konusu yazar Jeff Kinney “Diary of a Wimpy Kid” kitap serisine dayanıyor. Kitap serisinden oluşturan film serisinin üçüncü filmi olan Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık filmi Greg Heffley’in yaz tatilini geçirmek için yaşadığı maceralı ve komik günlere bizi götürüyor. Animasyon karakterler ve gerçek karakterlerin içi içe geçtiği filmde saftirik Greg ve arkadaşlarınının tatil anlayışını ve büyüme çabalarını görüyoruz.


Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık Filmi



Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık filmi yönetmeni  David Bowers, senaristleri Wallace Wolodarsky ve Maya Forbes’dir. Filmin başlıca oyuncuları Zachary Gordon, Steve Zahn, Robert Capron, Devon Bostick, Rachael Harris, Peyton List, Karan Brar’dır. Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık filmi ilk gösterimi 3 Ağustos 2012 tarhinde ABD’de gerçekleşmiştir. Film için 22 milyon dolar bütçe harcanmış ve şuana kadar 40 milyon dolar gişe hasılatı elde edilmiştir.



Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık Filmi izle, Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık izle, Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık film izle, Saftirik Greg'in Günlüğü İşte Şimdi Yandık filmini izle, saftirik işte şimdi yandık filmi izle, saftirik işte şimdi yandık izle, saftirik işte şimdi yandık film izle, Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days filmi izle, Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days film izle, Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days izle

Hiç yorum yok: