Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Kendini Hamile Görmek

Rüyada Kendini Hamile Görmek



Rüyada kendisini hamile görmek kadının malının artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya işaret eder. Rüyada kendisini hamile görmek, aşk ve muhabbete işaret eder. Bazen de rüya, erkekle kadın arasında bir yerde birleştiren kimseye yahut hastalığa ya da evine hırsız girmesine veya çaldığı bir şeyi sahibinden gizlemesine işaret eder.

 

Bir kadının kendini hamile olarak görmesi mal, bir erkeğin kendisini hamile görmesi hüzün ve kederdir. Uyku sahibi erkek veya kadın olsun, hamilelik görmek karnının büyüklüğü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder.



Rüyada kendisini hamile görmek üzüntüye, azim ve niyazda bulunmaya, Doğum yaptığını görmek üzüntüden kurtulmaya, kız doğurduğunu görmek borçlanmaya, doğurduğu kızın öldüğünü ve onun için mezar kazdığını görmek borcunu ödemeye delalet eder.



Hamile olduğunu görmek, mutsuz bir evlilik hayatı demektir. Rüyayı gören gerçek hayatta da hamileyse; bu, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirecek, sağlıklı bir çocuk dünyaya getireceksiniz anlamındadır. Rüyasında hamile olduğunu görenin malı artar. Eşinin hamile olduğunu gören, dünya mallarından bir şey ister. Gebelik gerek erkek ve gerek kadın için her durumda hayırlıdır.



Hayvanlardan birinin hamile olduğunu görmek hayır ve menfaattir. Erkeğin, kendisini hamile olduğunu görmesi, insanlardan gizlediği ve ortaya çıkmasından korkuları ağır bir üzüntü ve kedere işaret eder. Hamilelik, gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa işaret eder.

Hiç yorum yok: