Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Rüyada Kar Görmek

Rüyada Kar Görmek



Rüyada kar görmek geçinmeniz için gerekli olan para ve mal ile yorumlanır. Rüyada karın üzerinde gittiğini görmek, beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine delildir. Rüyasında kar alıp sattığını görmek, hasta ise iyileşeceğine; kar içinde yuvarlandığını görmek, rızık bolluğuna; karda kızakla kaydığını görmek, para kazanmak için bir yolculuğa çıkacağına delalet eder. Karda üşüdüğü için ateş yakıp ısındığını görmek, sevdiği bir kişi ile evleneceğini delalet eder. Kari, mevsiminde görmek, sıkıntı ve kederi varsa kurtulun. düşmanı varsa ona üstün geleceğine, kari mevsim görmek ise, soğuk algınlığına, hastalığa bazen de uzak bir yere ulaşılacak bir yolculuğa işarettir. Rüyada her tarafı kaplayacak derecede şiddetli kar yağdığını görmek, geleceğe yorumlanır. Karin az yağdığı ve yerleri tamamen örtmediğini görmek, o yere gelecek berekete delalet eder.

 

Rüyada kar görmek hastalıklardan iyileşmeye, menfaatle şeylere, rızka; sezonunda yağan kar üzüntü ve kederden kurtulmaya, mevsim yağması hastalığa, bazı işlerin ertelenmesine, Kar ile ateşi bir arada görmek muhabbet ve sevgiye, Yerde biriken fazla kar yönetimden gelecek sıkıntı ve zorluklara, Normal şekilde biriken kara bolluk ve berekete, üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye, Kar üzerinde uyumak hapse, yürümek rızık elde etmeye, Yaz mevsiminde karcı görmek sevinç ve refaha, kışın görmek üzüntü ve kedere, Kapalı yerlere kar yağdığını görmek acze yahut hastalığa delalet eder.



Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsim görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir.



Rüyada üzerine kar yağdığını görmek, bir suçtan dolayı hapse atılacağına; yağan kar üzerinden temizlediğini görmek, tutuklu ise serbest edileceğine, mevsiminde yağan karla ıslandığını görmek, beklemediği bir yerden büyük bir menfaat göreceğine işarettir. Rüyasında kar yağdığı halde, üzerindeki yağışlı ve elindeki şemsiyeden dolayı ıslanmadığını görmek, işlerinin sağlığına ve iyi şekilde kontrol edildiği için, zararlı olmayacağına delildir.



Rüyasında evin içine kar yağdığını görmek, o eve bir bela veya musibetin geleceğine işarettir. Vaktinde ve az olarak yağan kardan başka kar görmek, üzüntü, hastalık ve azap ile yorumlanır. Kış zamanında kar yağdığını görmek, nimet ve bolluğa delalet eder. Bahar mevsiminde kar yağdığını görmek mağlup delalet eder. Soğuk yerlerde kar görmek hayır ve bereket, sıcak yerlerde ise, kıtlık ve kederdir. Kar yediğini gören yaz mevsiminde ise, bereket ve fayda görür.



Kış zamanında kar yemek fena, sıkıntıya delalet eder. Rüyada kar görmek, altı şekilde tabir olunur. Geniş rızık, hayat, çok mal, ucuzluk, asker, musibete işarettir. İletişim yağan karı görmek hastalıktır. Bir başka rivayete göre: Rüyada kar görmek, menfaatli şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Bazen kar ile ateşi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbete işarettir. Karin mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine işarettir. Karin mevsim görülmesi, soğuk algınlığı hastalıklara, felce ve müzmin hastalıklara, bazen de yolculuğun ertelenmesine, yolcu ve kiracıların kazanç ve menfaatlerinin mümkün olmamalarına işarettir.



Rüyada görülen çok kar, devlet başkanının maiyetine azap etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine işarettir. Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder.



Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsim görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına açıklama olur. Kar az olup yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Üzerine kar yağdığını gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar hasıl olur. Karin üzerinde uyuduğunu gören hapse gireceğine işarettir. Karin süpürülmez. derecede fazla olması, o şehir halkı için ahirette ve düşmanın saldırısından dolayı üzüntü ve kedere işarettir. Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunu isabet etmesi fakirliktir. Yaz gününde kar satın aldığını gören kimse kendisini rahata kavuşturacak mala kavuşmasına yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden temiz olmasına işarettir.



Yağan karın halka zarar vermemesi ve çabuk erimesi geçecek sıkıntı, üzüntü ve kaygıya işarettir. Dikilmiş ve kuru bir yer üzerine yağan kar, yağmur hükmündedir ve o yer halkına gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Kar yağdığını fakat kendisini şemsiye vs. gibi şeylerle koruyup kardan etkilenmediğini gören kimse, işlerinde temkinli olması ve kendisini koruması ile korkusuz olarak yaşamasına işarettir. Bir şehir mevsim çok kar yağdığını görmek, o şehirde devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çıkmasına işarettir. Karin, kıtlık ile işaret edeceğini söyleyen tabirciler de vardır. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düşmesi, düşmanın ondan nail olacağı bir şeye işarettir.



Bazen çok kar, çiçek, kızamık, veba ve taun gibi salgın hastalıklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çeşitli hastalıklara, bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe işarettir. Ekin ekilip tarım yapılan ve yağması faydalı bir zamanda karın yağıp o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplanacağı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına çok ucuzluk ve bolluğun olmasına işarettir. Yerin kardan faydalanamayacağı bir zamanda yağması, devlet reisinin zulmüne ve vergi toplayan memurların işine işarettir. Mevsimle veya mevsim karın yağıp bütün binaların, ağaçların ve insanların üzerini kaplaması, o yerin halkı ve mallar üzerine gelecek zulme ve felakete işarettir. Kan yerlerinin dışında ev, hücre vs. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba ve hastalıklara işarettir. Bazen de bu rüya, aczi işarettir. Rüyada mevsimi dışında kar görmek; hastalığa, üzüntüye, mevsiminde kar yağdığını görmek; bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işarettir.



rüyada kar görmek neye işarettir, rüyada kar görmek ne anlama gelir, rüyada kar yağdığını görmek, rüyada kar yemek, rüyada karda yuvarlanmak, rüyada kar, rüyada kar yağması

Hiç yorum yok: