Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Prometheus 2 Filmi Ne Zaman

Prometheus 2 Filmi Ne Zaman



Prometheus 2 filmi ne zaman sorusunun cevabı bu hafta filmin yapımcı şirketinin yapmış olduğu açıklama ile açıklığa kavuştu. Prometheus’un ilk filminin çok ses getirmesinin ardından filmin ikincisinin çekileceği yapım şirketi 20th Century Fox tarafından duyuruldu. ABD yapımı filmi Ridley Scott yönetmiş, senaryosu Jon Spaihts, Damon Lindelof tarafından yazılmıştı. 130 milyon dolar bütçe ile çekilen Prometheus filmi dünya genelinde 300 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.


Alien efsanesinin doğuşu konusuna ışık tutan Prometheus’un ilk filmde eski bir uygarlığın yıkıntıları arasında bulan yıldız haritası ile yola çıkan Prometheus uzay gemisi ve mürettebatının başından geçen maceralar anlatılmıştı. Prometheus 2 filminde ise büyük ihtimalle hikayenin devam edeceği düşünülüyor.

Prometheus 2 filmi 2014 ya da 2015 yılında çekimlerinin tamamlanması ve vizyona girmesi planlanıyor. Yapımcı şirket ikinci filmin yazar kadrosunda değişiklik olabileceğinide belirtti.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bekliyoruz

Adsız dedi ki...

Film iyiydi. Devamı çabuk gelir umarım.

Adsız dedi ki...

bu filmlerin asıl kahramanı HR Giger'dır ama ne yazık ki onu çok az kişi tanıyor. Tüm o sofistike dekor, kostüm ve atmosfer Giger'ın çizim ve tasarımlarından hayat buluyor aslında...

Adsız dedi ki...

alien serisine bağlanan mitolojik bir hikaye oldu en iyi bilim kurgu bence. saçinka

Adsız dedi ki...

devamı için sabırsızlanıyorum...