Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

Kral Yolu Olba Krallığı Filmi

Kral Yolu Olba Krallığı Filmi

 

2012, Türk yapımı, macera, aksiyon, komedi tarzında, çocuklara yönelik, ülkemizde 21 Eylül 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. Kral Yolu Olba Krallığı filmi konusu 10 yaşındaki maceracı Deniz’in maceralarına dayanıyor. Deniz anne ve babası arkeolog olduğu için yaşadıkları İstanbul’dan kazıların gerçekleştiği Erdemli’ye gidiyor ve orada bulduğu harita ile kendisini gizemli bir maceranın içinde buluyor. Çocuklara yönelik olarak çekilen Kral Yolu Olba Krallığı filmi eğlenceli vakit geçirmek isteyen ve macerayı seven herkes için güzel dakikalar sunacak.

 

Kral Yolu Olba Krallığı Filmi Fragmanı İzle


 

Kral Yolu Olba Krallığı filmi yönetmeni Serli Seta Nişanyan, senaristi Derya Kaya, başlıca oyuncuları Arda Esen, Murat Soydan, Doğa Rutkay, Nilgün Belgün, Yonca Evcimik, Deniz Kaya, Sunay Akın, Levent Sülün’dür. Filmin çekimleri Mersin’in Erdemli ilçesinde gerçeklemiştir. Kral Yolu Olba Krallığı filmi vizyon tarihi 21 Eylül 2012’dir.

 

 
Kral Yolu Olba Krallığı filmi konusu, Kral Yolu Olba Krallığı filminin konusu, Kral Yolu Olba Krallığı konusu, Kral Yolu Olba Krallığı filmi konusu ne, Kral Yolu Olba Krallığı Filmi Konusu nedir, Kral Yolu Olba Krallığı Filminin Konusu nedir, Kral Yolu Olba Krallığı film konusu, Kral Yolu Olba Krallığı film Konusu ne

Hiç yorum yok: