Duyuru

Elinde göktaşı olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen göktaşlarının çeşitli açılardan resmini çekip, elinizde bulunan miktar ve telefon numaranız ile birlikte goktaslari@yandex.com adresine gönderin. İnceleyip size geri dönüş sağlanacaktır.

İlk Aşkım (Ma Premiere Fois,First Love) Filmi Konusu

İlk Aşkım (Ma Première Fois, First Love) Filmi Konusu



2012, Fransa yapımı, 95 dakikalık, romantik drama tarzdaki ülkemizde 10 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girecek olan filmdir. İlk Aşkım (Ma Première Fois, First Love) filmi konusu lise son sınıfta bulunan Sarah ve Zachary arasındaki başlangıçta nefretle başlayan sonrasında ise tutkulu bir aşka dönüşen hikayeye dayanıyor. Sarah 18 yaşında lise son sınıftan ideal bir öğrenci tipi çizerken, Zachary 20 yaşında liseden bir türlü mezun olmamış ve aykırı bir öğrenci tipi çiziyor. Elbette Sarah ve Zachary’nin aile yapılarının farklı olması da aralarındaki farklılığı daha net ortaya koyuyor. Hikaye birazcık tanıdık gelse de tutkulu bir aşk filmi izlemek isteyenlerin İlk Aşkım (Ma Première Fois, First Love) filmini kaçırmaması gerekiyor.

İlk Aşkım (Ma Première Fois, First Love) Filmi Fragmanı




İlk Aşkım (Ma Première Fois, First Love) filmi yönetmeni ve senaristi  Marie-Castille Mansiyon-Schaar, Fransız yönetmenin ilk filmi olan İlk Aşkım Fransa’da 18 Ocak 2012 tarihinde gösterime girdi. İlk Aşkım (Ma Première Fois, First Love) filmi oyuncuları Esther Comar (Sarah Paulson), Martin Cannavo'nun (Zachary Scar), Lilly-Fleur Pointeaux (Pauline), Vincent Perez (Richard) ve Lolita Chammah (Juliette)’dır.

Hiç yorum yok: